Simpelweg Boxergeluk

Sta je voor een pijnlijke keuze en moet je noodgedwongen afstand doen van je boxer? Of ben je op zoek naar een boxer om je thuis compleet te maken? In beide gevallen kan je beroep doen op Boxergeluk. Kathy en Annet, de twee drijvende krachten achter de vereniging, bemiddelen op vrijwillige basis bij de herplaatsing van boxers in België en Nederland. De afgelopen jaren mochten ze al meer dan 200 adopties op hun teller zetten!

Een veilige thuis voor iedere boxer

Herplaatsing via Boxergeluk

Ben je genoodzaakt een boxer te herplaatsen, dan ondersteunt Boxergeluk jou in het vinden van een geschikte thuis bij échte boxerliefhebbers.

Hoe verloopt dat proces juist? Eigenaren sturen zoveel mogelijk eerlijke informatie over hun boxer door naar Boxergeluk waarna zij een oproep verspreiden onder boxerliefhebbers via hun kanalen. De volgende stap is screening en huisbezoek(en) om dé ideale thuis te vinden.  Denken ze de ideale match gevonden te hebben, dan wordt de eigenaar in contact gebracht met de kandidaat-adoptant. De eigenaar beslist of ook hij/zij er een goed gevoel bij heeft en er worden een of meerdere kennismakingen georganiseerd om de finale knoop door te hakken. Vele adoptanten delen achteraf ook nog geregeld nieuws en foto’s via de Facebook groep.

Noodopvang

Omdat een boxer niet altijd in zijn huidige thuis kan blijven tijdens de herplaatsingsprocedure voorziet Boxergeluk ook noodopvang. Hiervoor zijn ze steeds op zoek naar geschikte opvanggezinnen. Ook willen ze er zijn voor boxerbaasjes na hun overlijden zodat er altijd iemand zal zijn om zich over hun boxer te bekommeren wanneer ze er zelf niet meer zijn!

Adoptie via Boxergeluk

Heb je weloverwogen de keuze gemaakt om niet voor een pup te gaan, maar een herplaatser een kans te geven? Geweldig! Boxergeluk wil dan ook graag meer over je te weten komen om te kijken of ze jou kunnen matchen met een boxer die herplaatst moet worden.

Meer informatie

Bezoek hun website om meer te weten of stuur een mailtje naar boxergeluk@gmail.com.

Één reactie

Reacties zijn gesloten.