“Jack was mijn maatje”

Femke van Verhuisdieren brengt het verhaal van Fiona, die haar hond en beste maatje Jack moest afstaan aan Erika. De keuze tot herplaatsen was een erg moeilijke beslissing die ze maakte met het welzijn van Jack voor ogen. Fiona en Erika hielden steeds contact wat Fiona hielp om alles een plekje te kunnen geven.

‘Mijn hond Jack was mijn steun en toeverlaat. Mijn maatje. De enige man die ik kon vertrouwen.’

Fiona, ex-baasje van Jack

Wij vinden het belangrijk dat mensen zich kunnen inleven in beide kanten van het verhaal bij het herplaatsen van een hond. Het verdient dan ook zeker een plekje op deze site!

In onderstaande video gaat ex-baasje Fiona bij Jack en nieuw baasje Erika op bezoek en vertelt ze waarom ze afscheid moest nemen van haar geliefde maatje.

Wil je meer weten over Verhuisdieren.nl of de honden ter adoptie, neem dan zeker een kijkje op hun website.