Jani: “Qozmo brengt structuur in mijn leven”

Bekende stylist en televisiepersoonlijkheid Jani Kazaltsis adopteerde in oktober 2017 Franse bulldog Qozmo. Hij leerde het hondje kennen tijdens een etentje met vrienden en was op slag verliefd. Niet verrassend, gezien hij vroeger al een Franse bulldog had.

Jani’s vorige bulldog overleed echter op dramatische wijze en sindsdien moest er voor hem geen hond meer in zijn leven zijn. Tot Jani na het etentje plots een telefoontje kreeg van het baasje. Hij was allergisch aan Qozmo en zocht een nieuwe thuis, misschien wel bij hem? En ja hoor, het was zo geklonken!

Qozmo werd in geen tijd een beroemdheid met zijn eigen Instagramaccount en ondertussen… zelfs zijn eigen reality-show!

Keeping up with Qozmo

In de reeks volg je het wel en wee van Qozmo, wiens innerlijke gedachten ingesproken worden door acteur Chris Van Espen.

 “Dankzij technologie van de bovenste plank en een camera in mijn halsband kun je vanaf nu ons leven volgen door mijn ogen.”

Qozmo, Franse bulldog en oogappel van stijlgoeroe Jani Kazaltzis

Resultaat is een humoristische show gefilmd door de ogen van de hond, waarin hij samen met zijn baasje hun dagelijkse uitjes maakt. Jani altijd opgewekt om zijn leven met zijn viervoeter te delen en Qozmo eerder bedenkelijk over alle drama in het leven van die vermoeiende mensen…

Benieuwd naar de tv-reeks?

De eerste aflevering

Moest het niet lukken de serie te bekijken via JaniTv dan zijn alle afleveringen ook op Youtube te vinden.

Terug naar de realiteit…

“Ik waardeer de structuur die hij in mijn leven brengt, ik zie het absoluut niet als een beperking dat ik rekening moet houden met Qozmo. Onze eerste wandeling ’s ochtends maakt me wakker en geeft me energie om aan de dag te beginnen. Onze avondwandeling maakt me rustig, en ik kruip nadien ook meteen mijn bed in.”

Jani Kazaltzis in Feeling

Volg jij deze bekende bulldog al op Instagram? @qozmo_the_dog

Geef een reactie