Mopshond Josje, de spiegel van haar baasje

Mirjam wilde sowieso een tweedekanshond. Ze zocht op websites en in groepen naar een herplaatser maar voelde zich onzeker door de verhaaltjes die ze soms las omtrent de honden. Wat klopte nu wel en niet? Op een gegeven moment besloot ze om het via Verhuisdieren te proberen.

En daar was Josje…

Ze reageerde op Josje, een mopshondje die door de eigenaars werd aangeboden omdat zij meer gingen werken en onvoldoende tijd voor haar hadden. Ze greep initieel echter naast het mopsje, maar al snel bleek dat één van de kinderen in het nieuwe gezin allergisch was voor hondenharen. En zo ging alsnog de bal aan het rollen…

Het filmpje willen we je ondertussen toch al meegeven!

Mirjam met mopshond Josje, die ze vond via Verhuisdieren.nl. Gemaakt door Gene Madlon

Verhuisdieren.nl

Verhuisdieren is een online platform waar mensen die een huisdier of oppasdier zoeken terecht kunnen, maar ook mensen die een ander thuis zoeken of hulp bij de verzorging voor hun hond, kat of konijn. Vraag en aanbod worden op verantwoorde wijze bij elkaar gebracht door de behoeften van het dier te matchen aan de wensen van de mens.

Femke Pasquino – De Harde, de initiatiefneemster achter Verhuisdieren, legt je in onderstaand filmpje hun werkwijze uit.

Geef een reactie