Van Oma Dini naar Pupperd Dipsy

Julie en haar partner adopteerden zonder twijfelen een Engelse bulldog op leeftijd met de nodige zorgen. Helaas was hun tijd samen maar van korte duur. Enkele maanden later kwam er echter een jonge herplaatser op hun pad. Lees hier hun nieuwste adoptieverhaal.

Onverwacht afscheid van Engelse bulldog Dini

“Begin mei moesten we erg plots afscheid nemen van onze lieve oma Dini, een Engelse bulldog die nog maar pas bij ons was sinds januari.” vertelt Julie. “Alles leek nochtans goed te gaan, ook al was Dini hartpatiënt. Maar tot onze grote spijt en verdriet mocht haar nieuwe gouden leventje bij ons niet langer duren. We hebben daar zo van afgezien, ze was echt ongelofelijk lief en aanhankelijk. Ondanks haar hoge leeftijd en gezondheidstoestand, twijfelden we geen seconde om haar te adopteren. We wisten dat we haar al de nodige liefde en zorgen konden bieden en dat hebben we ook gedaan, met heel ons hart. Nu vergezelt ze ons Bijouke & Diva hierboven in de hondenhemel en heeft ze een mooie, definitieve plaats, zowel bij ons thuis als op mijn lichaam.”

Ondanks haar hoge leeftijd en gezondheidstoestand, twijfelden we geen seconde om haar te adopteren. We wisten dat we haar al de nodige liefde en zorgen konden bieden en dat hebben we ook gedaan, met heel ons hart.

Julie
Collage van Dini
Dini die genoot van haar oude dag

Het volledige adoptieverhaal van Dini kan je hier teruglezen.

De adoptieverhalen van hun Engelse bulletjes Bubs en Beauke alsook Franse bulldog Dobli kan je hier teruglezen.

Van oma Dini naar Pupperd Dipsy

“Enkele maanden later werd ik gecontacteerd voor een Engelse bulldog die op zoek was naar een nieuw mandje. Ze was als pup cadeau gedaan in de hoop dat de partner wat meer thuis zou blijven. Echter gebeurde dit niet. Daardoor moest ze van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat in de bench doorbrengen. Natuurlijk waren wij zeer benieuwd om haar te ontmoeten, samen met onze roedel, en dus kwam de pleegmama met de pup op huisbezoek. Het was meteen liefde op het eerste gezicht, zowel bij ons als bij onze roedel, want die vonden haar één voor één meteen leuk! Ze mocht diezelfde dag permanent bij ons blijven en we noemden haar Dipsy!” vertelt een enthousiaste Julie.

Engelse bulldog Dipsy in haar gouden mandje
Dipsy heeft haar gouden mandje gevonden

Ons leven, maar ook dat van Dipsy, ging weer compleet veranderen.

Julie

“Van oma Dini naar pupperd Dipsy! Ons leven, maar ook dat van haar, ging weer compleet veranderen. Ze wist toen nog niet dat ze terecht gekomen was in het paradijs op aarde. En wat is het een geweldig beestje: slim, lief, aanhankelijk, flink, grappig, noem maar op…

Heerlijk knuffelen op de bank

Na amper 2 weken liep ze al mee los in de roedel. Het hondenluikje had ze ook al zeer snel door. Dobli en Beauke leefden helemaal op met zo’n speelvogel erbij. En oma Bubsje, die vindt het allemaal oké, want Dipsy respecteert haar en omgekeerd. Het kon gewoon niet beter lopen dan zo! We prijzen onszelf ontzettend gelukkig dat Dipsy in ons leven gekomen is, en iedereen die haar al ontmoet heeft is ook meteen op slag verliefd!”

Engelse bulldogs Dipsy en Bubsje
Dipsy en Oma Bubsje

Oma Bubsje, die vindt het allemaal oké, want Dipsy respecteert haar en omgekeerd.

Julie

Julie deelt ons ook nog een inside-scoop mee. “Binnen enkele weken stappen we in het huwelijksbootje en natuurlijk zijn onze 4 bruids’kinderen’ mee van de partij.”

Nu maar hopen dat ze zich dan ook allemaal voorbeeldig gedragen?!

Julie met haar geadopteerde bulldogs
Julie met haar 4 bullen’kinderen’ (en binnenkort ook eventjes bruids’kinderen’)

We wensen ze alvast een onvergetelijke trouwdag toe!

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie