Ter adoptie: Amerikaanse bulldog Baily (NL)

Ik ben Baily, een gecastreerde reu geboren in 2017. Ik zit ondertussen al drie jaar in het asiel. Mijn baasje stond mij af aan het asiel omdat de klik er niet was en ik daardoor nog wel eens behoorlijk uit de bocht kon schieten. Het klopt, ik heb karakter en zoek dan ook een kalme, duidelijke, maar vooral lieve baas die ervaring heeft met mijn kaliber. Bij de juiste baas ben ik namelijk een onwijs leuke, lieve, sociale en gezellige hond.

“Jong, onstuimig en je wilt wat”

Ik vind het heerlijk om lange wandelingen te maken en kan dan eigenlijk ook prima loslopen. Met de meeste honden kan ik heel goed overweg. Maar goed, er zijn er altijd een paar waar het niet mee klikt en daar moet uiteraard wel een beetje rekening mee gehouden worden.

Baily aka ‘Vrolijke Frans’

Mijn nieuwe baas moet ook een gezonde dosis humor hebben, want die heb ik ook. Mijn verzorgers hier moeten vaak ook erg om mij lachen. Ze noemen mij hier regelmatig ‘vrolijke Frans’, geen idee wat dat betekent, maar ik word er gewoon blij en enthousiast van.

In mijn nieuwe huis is stabiliteit en regelmaat één van de belangrijkste dingen. Evenals dat ik liever niet met andere dieren of kinderen in huis wil wonen. Bij een baas alleen zou ik het beste tot mijn recht komen.

Ik heb duidelijke leiding nodig. Als ik de dingen zelf moet regelen dan kan ik daarin nog wel eens de verkeerde keuze maken en dat moet echt voorkomen worden.

Lees ook hier het profiel dat Dutch Cell Dogs schetst van Baily.

Interesse?

Baily zit jammer genoeg al sinds juli 2020 in het Dierenasiel Crailo in Hilversum. Je kan contact opnemen met het asiel via telefoon op 088 202 7027 of via e-mail: contact@dierenasielcrailo.nl