Ter adoptie: Bakkie (NL)

Groot, lomp en knuffelbeer; dat is de juiste omschrijving voor mij. Ik ben een Amerikaanse bulldog, geboren in juni 2018 en afgestaan aan het asiel omdat het niet klikte met de andere viervoeter in huis.

Misschien herken je me van die geweldige Dogfish campagne van Pedigree waarin ik mocht shinen met mijn knappe kop.

Pedigree omschrijft Bakkie als volgt:

“Groot, lomp, grappig en lief. Bakkie staat bekend als de vrolijke noot van het dierenasiel en tovert bij iedereen een lach op het gezicht. Bakkie heeft wat lichamelijke kwalen en is daarom op zoek naar een huis zonder trap maar met tuin, zodat hij na zijn wandelingetjes kan luieren in het zonnetje. Bakkie is een talentvol zonaanbidder en de perfecte partner om tv mee te kijken op de bank. Chillen, snacken en lachen… dat zijn woorden die passen bij Bakkie. Is hij de perfecte partner in jouw leven? Plan een date in en wie weet komt Bakkie bij jou op de bank chillen!”

Bekijk ook dit filmpje van Bakkie!

Gezondheid

Hier in het asiel laat ik mijzelf zien als een jonge enthousiaste hond, maar lichamelijk heb ik wel wat mankementen. Toen ik heel jong was heb ik een ongeluk gehad en is mijn voorpoot met platen weer aan elkaar gezet. Dit heeft de asieldierenarts nog even extra gecheckt en ook mijn heupen zijn nagekeken; die blijken niet zo mooi te zijn. Hier is helaas niets aan te doen, maar met de pijnstilling die ik nu krijg ben ik een vrolijke jongen. Mijn nieuwe baasjes moeten hier dus wel rekening mee houden.

Karakter

Ik ben geen hond voor lange afstanden, maar bankhangen samen met de baas vind ik stiekem ook wel heel erg leuk. Wel kan ik erg beschermend zijn over mijn baas richting andere viervoeters en ook katten zijn niet aan mij besteed.

Bakkie herplaatsen wij ook niet bij kinderen gezien zijn medische staat. Hij wordt enkel herplaatst in een huishouden waar hij geen trap hoeft te lopen en waar een tuin aanwezig is, hij vindt het namelijk heerlijk om lekker in het zonnetje te luieren na zijn wandelingetjes.

Interesse in Bakkie?

Heb je interesse in deze kanjer dan ontvangt het Dierenasiel Crailo graag een mail met informatie over onder andere je ervaring met honden, je woon- en leefsituatie en wat je verwachting is van Bakkie. Je kan hen mailen via contact@dierenasielcrailo.nl. Vermeld ook zeker je telefoonnummer zodat ze telefonisch contact kunnen opnemen.

Geef een reactie