Ter adoptie: Dusty (BE)

Dusty is een gecastreerde bulldog van 4 jaar oud. Hij werd 1,5 jaar geleden uit het Dierenasiel Sint-Hubertus in Aalst geadopteerd maar werd in maart 2023 terug gebracht wegens veranderingen in de zaak waardoor hij overprikkeld raakte en te veel blafte. Oorspronkelijk kwam hij in het asiel terecht via een grote inbeslagname.

Leefomstandigheden

Dusty leefde overdag zowel binnen als buiten, ’s nachts sliep hij binnen in een mand. Dusty kan zeer goed een 8-tal uren alleen thuisblijven. Hij is zindelijk in huis. Hij probeert wel te ontsnappen uit de tuin en springt vlot over een omheining van 1m20 hoog. Een stevige en hoge omheining is dus zeker een vereiste. Hij bijt niets meer stuk.

Karakter

Dusty is een hond die nood heeft aan een rustige omgeving thuis en daarnaast ook voldoende beweging om zijn energie kwijt te kunnen.

Naar vreemden toe stelt hij zich eerder terughoudend op en durft hij grommen. Hij wordt niet bij kinderen geplaatst alsook niet bij andere dieren.

Ideale gezin

Dusty zoekt een warm gezin waar hij binnen mag leven en een tuin heeft om zich in uit te leven naast zijn dagelijkse wandelingen. Hij wordt niet geplaatst om buiten te leven. Dusty kent nog niets van commando’s en moet dus nog heel wat leren. Dusty zoekt mensen die reeds ervaring hebben met honden van zijn kaliber. Wie kan Dusty een warme thuis geven? Voor meer informatie kan je mailen naar het Dierenasiel Sint-Hubertus via dierenasiel.sinthubertus@gmail.com.

Geef een reactie