Ter adoptie: Flo (BE)

Flo, Flo’ke voor de vrienden, is een Amerikaanse Bulldog teef geboren op 17/1/2018. Flo werd binnengebracht door de politie nadat haar baasje overleden is.

Karakter

Ze is over het algemeen een rustig meid, maar zeker met een speelskantje. Echter is zij in het begin heel angstig van vreemden of in nieuwe situaties. Zodra je haar vertrouwen hebt bloeit ze helemaal open en is het echt een fijne, zachtaardige woef.

Mits een consequente wandelaar wandelt Flo heel mooi mee aan de lijn. Ze wandelt met een ontspannen lijn en heeft veel aandacht voor haar wandelaar. Ze durft wel eens reageren naar een andere hond, maar met de juiste begeleiding stopt dit direct.

Flo is opgegroeid in een gezin met kinderen, maar aangezien zij toch wel angstig kan reageren plaatsen wij Flo niet met kinderen onder de leeftijd van 12 jaar. Wat grotere, rustige kinderen met kennis van honden kan wel.

Verder was Flo het gewend om in huis te leven, ze was zindelijk en bleef af en toe alleen thuis. Bovendien was zij ook een bench gewoon.

Interesse?

De Dierenbescherming Mechelen zoekt voor Flo een rustige thuis, waar ze de tijd krijgt om open te bloeien en lekker veel aandacht zal krijgen! Wil jij deze prachtige snoet een warme thuis bezorgen? Vul dan de adoptieaanvraag in via de website van de dierenbescherming en ze nemen dan contact op.

Geef een reactie