Bull Machin komt naar Antwerpen voor de race van het jaar

Ben jij erbij tijdens de doortocht van De Reuzen in Antwerpen op 25, 26 en 27 augustus 2023? Dit jaar is speciaal want theatergezelschap Royal De Luxe stelt hun nieuwste reus voor: Bull Machin, een Engelse bulldog die kwispelt, kwijlt en zijn tong uitsteekt. Deze reuzenhond is 4,40 meter hoog en weegt 880 kg! Het…

Bezoek aan het Park van Edingen (B)

Het Park van Edingen (Parc d’Enghien) was ooit een van de mooiste parken van Europa. Sinds het eigendom werd van de stad Edingen zijn ze druk bezig om dit deels verwilderde en beschadigde park terug in de authentieke staat te brengen. Het beste aan dit park van 182 ha? Het kan gewoon gratis bezocht worden!

Druk druk in het Bois des Rêves (B)

Met twee Waalse hondjes werd het tijd om ons nog eens over de taalgrens te begeven. Het provinciaal recreatiedomein Bois des Rêves in Waals-Brabant is zo’n 67 hectare groot. Honden kunnen er rondrennen in de grote hondenlosloopzone en als wandelaar heb je heel wat wandelopties. Via de visvijver, langs kabbelende beekjes en over bruggetjes kom…

Picknicken in het Park Drie Fonteinen (B)

Het Park Drie Fonteinen in Vilvoorde ontdekten we meer dan 10 jaar geleden voor het eerst met onze twee Franse bulletjes. Sindsdien zijn we er al ontelbare keren gaan wandelen. Onze bulletjes zijn er intussen jammer genoeg niet meer. Een van de twee was een echt duracell-bulletje, zij vond het heerlijk om rond te rennen over de grasvelden samen met het baasje, en zelfs joggen door het park was helemaal haar ding.

Met de honden naar het Donkmeer (B)

Het Donkmeer in Berlare is een van de grootste (86 ha) en mooiste meren van Vlaanderen. Een deel van het gebied is beschermd natuurreservaat. De route is hond- en rolstoelvriendelijk. Reden te meer om deze plek eens een bezoekje te brengen met de hondenbuggy!